dc.contributor.author |
Каращук, Геннадій Васильович |
|
dc.contributor.author |
Панкєєв, Сергій Володимирович |
|
dc.date.accessioned |
2021-06-15T06:39:30Z |
|
dc.date.available |
2021-06-15T06:39:30Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.citation |
Каращук Г.В., Панкєєв С.В. Хлібопекарські показники якості зерна сортів пшениці озимої м’якої залежно від технологічних прийомів вирощування. Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів. Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції в заочній формі (7 квітня 2020 року). Умань, 2021. С. 14-15. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/6516 |
|
dc.description.abstract |
В умовах зрошення півдня України для формування
врожаю зерна пшениці озимої з високими хлібопекарськими показниками
якості необхідно висівати високоадаптовані сорти Херсонська безоста та
Дріада; вносити мінеральне добриво дозою N117Р30 під основний обробіток
ґрунту; проводити підживлення рано весною дозою N30. |
ru |
dc.subject |
зерно, пшениця, сорти, добрива, хлібопекарські властивості |
ru |
dc.title |
Хлібопекарські показники якості зерна сортів пшениці озимої м’якої залежно від технологічних прийомів вирощування |
ru |
dc.title.alternative |
Хлібопекарські показники якості зерна сортів пшениці озимої м’якої залежно від технологічних прийомів вирощування |
ru |
dc.type |
Article |
ru |