DSpace Repository

Системи і стандарти, що забезпечують контроль якості та безпеку харчових продуктів

Show simple item record

dc.contributor.author Коб'яков, Сергій
dc.contributor.author Найдьонова, Софія
dc.date.accessioned 2021-06-14T12:03:01Z
dc.date.available 2021-06-14T12:03:01Z
dc.date.issued 2021-05
dc.identifier.citation Коб’яков С.М., Найдьонова С.В. Системи і стандарти, що забезпечують контроль якості та безпеку харчових продуктів Матеріали ІІ Всеукраїнської студентської інтернет-конференції «Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі». – Херсон: ХДАЕУ, ВЦ «Колос». 2021. – С. 64-67. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6466
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсон: ХДАЕУ, ВЦ «Колос» ru
dc.title Системи і стандарти, що забезпечують контроль якості та безпеку харчових продуктів ru
dc.type Thesis ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account