Репозиторий Dspace

Системи і стандарти, що забезпечують контроль якості та безпеку харчових продуктів

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Коб'яков, Сергій
dc.contributor.author Найдьонова, Софія
dc.date.accessioned 2021-06-14T12:03:01Z
dc.date.available 2021-06-14T12:03:01Z
dc.date.issued 2021-05
dc.identifier.citation Коб’яков С.М., Найдьонова С.В. Системи і стандарти, що забезпечують контроль якості та безпеку харчових продуктів Матеріали ІІ Всеукраїнської студентської інтернет-конференції «Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі». – Херсон: ХДАЕУ, ВЦ «Колос». 2021. – С. 64-67. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6466
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсон: ХДАЕУ, ВЦ «Колос» ru
dc.title Системи і стандарти, що забезпечують контроль якості та безпеку харчових продуктів ru
dc.type Thesis ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись