Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Новікова, Наталя | |
dc.contributor.author | Кірін, Віктор | |
dc.date.accessioned | 2021-06-14T11:45:57Z | |
dc.date.available | 2021-06-14T11:45:57Z | |
dc.date.issued | 2021-01-25 | |
dc.identifier.citation | Новікова Н. В. ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ШЛЯХОМ ЗБАГАЧЕННЯ ЇХ МІКРОНУТРІЄНТАМИ / Н. В. Новікова, В. О. Кірін. // Науковий вісник ТДАУ. – 2021. – №11. – С. 1–8. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6465 | |
dc.description.abstract | ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ШЛЯХОМ ЗБАГАЧЕННЯ ЇХ МІКРОНУТРІЄНТАМИ | ru |
dc.subject | напівфабрикати, порошок, морква, шпинат, рецептура | ru |
dc.title | ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ШЛЯХОМ ЗБАГАЧЕННЯ ЇХ МІКРОНУТРІЄНТАМИ | ru |
dc.title.alternative | INNOVATIVE TECHNOLOGIES FOR THE PRODUCTION OF MEAT SEMI-FINISHED PRODUCTS BY ENRICHING THEM WITH MICRONUTRIENTS | ru |