Репозиторий Dspace

ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ШЛЯХОМ ЗБАГАЧЕННЯ ЇХ МІКРОНУТРІЄНТАМИ

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Новікова, Наталя
dc.contributor.author Кірін, Віктор
dc.date.accessioned 2021-06-14T11:45:57Z
dc.date.available 2021-06-14T11:45:57Z
dc.date.issued 2021-01-25
dc.identifier.citation Новікова Н. В. ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ШЛЯХОМ ЗБАГАЧЕННЯ ЇХ МІКРОНУТРІЄНТАМИ / Н. В. Новікова, В. О. Кірін. // Науковий вісник ТДАУ. – 2021. – №11. – С. 1–8. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6465
dc.description.abstract ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ШЛЯХОМ ЗБАГАЧЕННЯ ЇХ МІКРОНУТРІЄНТАМИ ru
dc.subject напівфабрикати, порошок, морква, шпинат, рецептура ru
dc.title ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ШЛЯХОМ ЗБАГАЧЕННЯ ЇХ МІКРОНУТРІЄНТАМИ ru
dc.title.alternative INNOVATIVE TECHNOLOGIES FOR THE PRODUCTION OF MEAT SEMI-FINISHED PRODUCTS BY ENRICHING THEM WITH MICRONUTRIENTS ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись