dc.contributor.author |
Новікова, Наталя |
|
dc.contributor.author |
Кірін, Віктор |
|
dc.date.accessioned |
2021-06-14T11:45:57Z |
|
dc.date.available |
2021-06-14T11:45:57Z |
|
dc.date.issued |
2021-01-25 |
|
dc.identifier.citation |
Новікова Н. В. ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ШЛЯХОМ ЗБАГАЧЕННЯ ЇХ МІКРОНУТРІЄНТАМИ / Н. В. Новікова, В. О. Кірін. // Науковий вісник ТДАУ. – 2021. – №11. – С. 1–8. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/6465 |
|
dc.description.abstract |
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ШЛЯХОМ ЗБАГАЧЕННЯ ЇХ МІКРОНУТРІЄНТАМИ |
ru |
dc.subject |
напівфабрикати, порошок, морква, шпинат, рецептура |
ru |
dc.title |
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ШЛЯХОМ ЗБАГАЧЕННЯ ЇХ МІКРОНУТРІЄНТАМИ |
ru |
dc.title.alternative |
INNOVATIVE TECHNOLOGIES FOR THE PRODUCTION OF MEAT SEMI-FINISHED PRODUCTS BY ENRICHING THEM WITH MICRONUTRIENTS |
ru |