DSpace Repository

ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ШЛЯХОМ ЗБАГАЧЕННЯ ЇХ МІКРОНУТРІЄНТАМИ

Show simple item record

dc.contributor.author Новікова, Наталя
dc.contributor.author Кірін, Віктор
dc.date.accessioned 2021-06-14T11:45:57Z
dc.date.available 2021-06-14T11:45:57Z
dc.date.issued 2021-01-25
dc.identifier.citation Новікова Н. В. ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ШЛЯХОМ ЗБАГАЧЕННЯ ЇХ МІКРОНУТРІЄНТАМИ / Н. В. Новікова, В. О. Кірін. // Науковий вісник ТДАУ. – 2021. – №11. – С. 1–8. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6465
dc.description.abstract ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ШЛЯХОМ ЗБАГАЧЕННЯ ЇХ МІКРОНУТРІЄНТАМИ ru
dc.subject напівфабрикати, порошок, морква, шпинат, рецептура ru
dc.title ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ШЛЯХОМ ЗБАГАЧЕННЯ ЇХ МІКРОНУТРІЄНТАМИ ru
dc.title.alternative INNOVATIVE TECHNOLOGIES FOR THE PRODUCTION OF MEAT SEMI-FINISHED PRODUCTS BY ENRICHING THEM WITH MICRONUTRIENTS ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account