dc.contributor.author | Коб'яков, Сергій | |
dc.contributor.author | Танасійчук, Богдан | |
dc.date.accessioned | 2021-06-14T10:10:06Z | |
dc.date.available | 2021-06-14T10:10:06Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Танасійчук Б.М., Коб'яков С.М. Перспективи використання кукурудзяного борошна у хлібопекарському виробництві. Сучасний стан та перспективи розвитку науки: матеріали міжнародної студентської наукової конференції (Т. 6), 18 грудня, 2020 рік. Ужгород, Україна: Молодіжна наукова ліга. – С. 78-80. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6458 | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Ужгород, Україна: Молодіжна наукова ліга | ru |
dc.title | Перспективи використання кукурудзяного борошна у хлібопекарському виробництві | ru |
dc.type | Article | ru |