DSpace Repository

Перспективи використання кукурудзяного борошна у хлібопекарському виробництві

Show simple item record

dc.contributor.author Коб'яков, Сергій
dc.contributor.author Танасійчук, Богдан
dc.date.accessioned 2021-06-14T10:10:06Z
dc.date.available 2021-06-14T10:10:06Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Танасійчук Б.М., Коб'яков С.М. Перспективи використання кукурудзяного борошна у хлібопекарському виробництві. Сучасний стан та перспективи розвитку науки: матеріали міжнародної студентської наукової конференції (Т. 6), 18 грудня, 2020 рік. Ужгород, Україна: Молодіжна наукова ліга. – С. 78-80. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6458
dc.language.iso other ru
dc.publisher Ужгород, Україна: Молодіжна наукова ліга ru
dc.title Перспективи використання кукурудзяного борошна у хлібопекарському виробництві ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account