DSpace Repository

Фізіологічна роль сірки у формуванні врожаю сільськогосподарських культур

Show simple item record

dc.contributor.author Ковтун, Д.М.
dc.contributor.author Марковська, О.Є.
dc.date.accessioned 2021-06-11T19:18:57Z
dc.date.available 2021-06-11T19:18:57Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Ковтун Д.М., Марковська О.Є. Фізіологічна роль сірки у формуванні врожаю сільськогосподарських культур. Перспектива. Херсон: ХДАЕУ, 2021. Вип.36. С.3 - 6. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6393
dc.description.abstract Формування високих і якісних урожаїв сільськогосподарських культур за нестачі сірки є неможливим і аграрії повинні дбати про надходження цього важливого елементу в ґрунт шляхом внесення органічних і мінеральних сірковмісних добрив. Поряд із азотом, фосфором і калієм, цей елемент мінерального живлення приймає участь у рості і розвитку рослин, сприяючи підвищенню вмісту олії в олійних культурах та збільшенні виходу олії з одиниці площі; підвищенню вмісту протеїну в бобових і його отриманню з гектара; покращенню органолептичних показників якості цибулі та часнику; економії азотних добрив внаслідок покращення коефіцієнта використання нітрогену рослинами ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсон: ХДАЕУ ru
dc.subject грунт ru
dc.subject живлення ru
dc.subject рослина ru
dc.subject урожай ru
dc.subject дефіцит ru
dc.subject soil ru
dc.subject nutrition ru
dc.subject plant ru
dc.subject yield ru
dc.subject deficit ru
dc.title Фізіологічна роль сірки у формуванні врожаю сільськогосподарських культур ru
dc.type Thesis ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account