Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ковтун, Д.М. | |
dc.contributor.author | Марковська, О.Є. | |
dc.date.accessioned | 2021-06-11T19:18:57Z | |
dc.date.available | 2021-06-11T19:18:57Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Ковтун Д.М., Марковська О.Є. Фізіологічна роль сірки у формуванні врожаю сільськогосподарських культур. Перспектива. Херсон: ХДАЕУ, 2021. Вип.36. С.3 - 6. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6393 | |
dc.description.abstract | Формування високих і якісних урожаїв сільськогосподарських культур за нестачі сірки є неможливим і аграрії повинні дбати про надходження цього важливого елементу в ґрунт шляхом внесення органічних і мінеральних сірковмісних добрив. Поряд із азотом, фосфором і калієм, цей елемент мінерального живлення приймає участь у рості і розвитку рослин, сприяючи підвищенню вмісту олії в олійних культурах та збільшенні виходу олії з одиниці площі; підвищенню вмісту протеїну в бобових і його отриманню з гектара; покращенню органолептичних показників якості цибулі та часнику; економії азотних добрив внаслідок покращення коефіцієнта використання нітрогену рослинами | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсон: ХДАЕУ | ru |
dc.subject | грунт | ru |
dc.subject | живлення | ru |
dc.subject | рослина | ru |
dc.subject | урожай | ru |
dc.subject | дефіцит | ru |
dc.subject | soil | ru |
dc.subject | nutrition | ru |
dc.subject | plant | ru |
dc.subject | yield | ru |
dc.subject | deficit | ru |
dc.title | Фізіологічна роль сірки у формуванні врожаю сільськогосподарських культур | ru |
dc.type | Thesis | ru |