dc.contributor.author |
Ковтун, Д.М. |
|
dc.contributor.author |
Марковська, О.Є. |
|
dc.date.accessioned |
2021-06-11T19:18:57Z |
|
dc.date.available |
2021-06-11T19:18:57Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.citation |
Ковтун Д.М., Марковська О.Є. Фізіологічна роль сірки у формуванні врожаю сільськогосподарських культур. Перспектива. Херсон: ХДАЕУ, 2021. Вип.36. С.3 - 6. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/6393 |
|
dc.description.abstract |
Формування високих і якісних урожаїв сільськогосподарських культур за нестачі сірки є неможливим і аграрії повинні дбати про надходження цього важливого елементу в ґрунт шляхом внесення органічних і мінеральних сірковмісних добрив. Поряд із азотом, фосфором і калієм, цей елемент мінерального живлення приймає участь у рості і розвитку рослин, сприяючи підвищенню вмісту олії в олійних культурах та збільшенні виходу олії з одиниці площі; підвищенню вмісту протеїну в бобових і його отриманню з гектара; покращенню органолептичних показників якості цибулі та часнику; економії азотних добрив внаслідок покращення коефіцієнта використання нітрогену рослинами |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсон: ХДАЕУ |
ru |
dc.subject |
грунт |
ru |
dc.subject |
живлення |
ru |
dc.subject |
рослина |
ru |
dc.subject |
урожай |
ru |
dc.subject |
дефіцит |
ru |
dc.subject |
soil |
ru |
dc.subject |
nutrition |
ru |
dc.subject |
plant |
ru |
dc.subject |
yield |
ru |
dc.subject |
deficit |
ru |
dc.title |
Фізіологічна роль сірки у формуванні врожаю сільськогосподарських культур |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |