Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Нікітенко, М.П. | |
dc.contributor.author | Аверчев, О. В. | |
dc.date.accessioned | 2021-06-11T15:36:24Z | |
dc.date.available | 2021-06-11T15:36:24Z | |
dc.date.issued | 2021-04-21 | |
dc.identifier.citation | Нікітенко М.П., Аверчев О.В. Впровадження елементів біологізації в рослинництві як чинник підвищення кваліфікації в умовах глобальних змін клімату. Збірник тез ІV Міжнародної науково-практичної конференції «Кліматичні зміни та сільське господарство. Виклики для аграрної науки та освіти» – Україна. м. Київ.21 квітня 2021р., с.193-196. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6389 | |
dc.description.abstract | Просо одна за найпоширеніших сільськогосподарських культур у світі. За історичними даними просо вирощується на полях понад 6 000 років. Звісно, що за цей час сама культура змінювалась та адаптувалась під впливом природних та штучних (антропогенних, технічних та технологічних) чинників що зараз має звичний для нас сучасний вид. | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Державна установа «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» | ru |
dc.subject | біологізація | ru |
dc.subject | погодні умови | ru |
dc.subject | південь України | ru |
dc.subject | Херсонська область | ru |
dc.subject | агроскаутинг | ru |
dc.title | Впровадження елементів біологізації в рослинництві як чинник підвищення кваліфікації в умовах глобальних змін клімату | ru |
dc.type | Thesis | ru |