Репозиторий Dspace

Впровадження елементів біологізації в рослинництві як чинник підвищення кваліфікації в умовах глобальних змін клімату

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Нікітенко, М.П.
dc.contributor.author Аверчев, О. В.
dc.date.accessioned 2021-06-11T15:36:24Z
dc.date.available 2021-06-11T15:36:24Z
dc.date.issued 2021-04-21
dc.identifier.citation Нікітенко М.П., Аверчев О.В. Впровадження елементів біологізації в рослинництві як чинник підвищення кваліфікації в умовах глобальних змін клімату. Збірник тез ІV Міжнародної науково-практичної конференції «Кліматичні зміни та сільське господарство. Виклики для аграрної науки та освіти» – Україна. м. Київ.21 квітня 2021р., с.193-196. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6389
dc.description.abstract Просо одна за найпоширеніших сільськогосподарських культур у світі. За історичними даними просо вирощується на полях понад 6 000 років. Звісно, що за цей час сама культура змінювалась та адаптувалась під впливом природних та штучних (антропогенних, технічних та технологічних) чинників що зараз має звичний для нас сучасний вид.
dc.language.iso other ru
dc.publisher Державна установа «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» ru
dc.subject біологізація ru
dc.subject погодні умови ru
dc.subject південь України ru
dc.subject Херсонська область ru
dc.subject агроскаутинг ru
dc.title Впровадження елементів біологізації в рослинництві як чинник підвищення кваліфікації в умовах глобальних змін клімату ru
dc.type Thesis ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись