dc.contributor.author |
Нікітенко, М.П. |
|
dc.contributor.author |
Аверчев, О. В. |
|
dc.date.accessioned |
2021-06-11T15:36:24Z |
|
dc.date.available |
2021-06-11T15:36:24Z |
|
dc.date.issued |
2021-04-21 |
|
dc.identifier.citation |
Нікітенко М.П., Аверчев О.В. Впровадження елементів біологізації в рослинництві як чинник підвищення кваліфікації в умовах глобальних змін клімату. Збірник тез ІV Міжнародної науково-практичної конференції «Кліматичні зміни та сільське господарство. Виклики для аграрної науки та освіти» – Україна. м. Київ.21 квітня 2021р., с.193-196. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/6389 |
|
dc.description.abstract |
Просо одна за найпоширеніших сільськогосподарських
культур у світі. За історичними даними просо вирощується на полях понад 6
000 років. Звісно, що за цей час сама культура змінювалась та адаптувалась під
впливом природних та штучних (антропогенних, технічних та технологічних)
чинників що зараз має звичний для нас сучасний вид. |
|
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Державна установа «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» |
ru |
dc.subject |
біологізація |
ru |
dc.subject |
погодні умови |
ru |
dc.subject |
південь України |
ru |
dc.subject |
Херсонська область |
ru |
dc.subject |
агроскаутинг |
ru |
dc.title |
Впровадження елементів біологізації в рослинництві як чинник підвищення кваліфікації в умовах глобальних змін клімату |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |