Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Нікітенко, М.П. | |
dc.contributor.author | Аверчев, О. В. | |
dc.date.accessioned | 2021-06-11T12:08:19Z | |
dc.date.available | 2021-06-11T12:08:19Z | |
dc.date.issued | 2021-05-19 | |
dc.identifier.citation | Нікітенко М.П., Аверчев О.В. Огляд формування різновидів проса в залежності від кліматичних особливостей регіону. Матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених з нагоди Дня науки. Сучасна наука: стан та перспективи розвитку. м.Херсон. ХДАЕУ. 2021 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6387 | |
dc.description.abstract | Просо одна за найпоширеніших сільськогосподарських культур у світі. За історичними даними просо вирощується на полях понад 6 000 років. Звісно, що за цей час сама культура змінювалась та адаптувалась під впливом природних та штучних (антропогенних, технічних та технологічних) чинників що зараз має звичний для нас сучасний вид. | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | ru |
dc.subject | просо | ru |
dc.subject | Panlcum | ru |
dc.subject | гомі | ru |
dc.subject | Могар | ru |
dc.subject | Сорго | ru |
dc.subject | Чуміза | ru |
dc.title | Огляд формування різновидів проса в залежності від кліматичних особливостей регіону | ru |
dc.type | Thesis | ru |