dc.contributor.author |
Нікітенко, М.П. |
|
dc.contributor.author |
Аверчев, О. В. |
|
dc.date.accessioned |
2021-06-11T12:08:19Z |
|
dc.date.available |
2021-06-11T12:08:19Z |
|
dc.date.issued |
2021-05-19 |
|
dc.identifier.citation |
Нікітенко М.П., Аверчев О.В. Огляд формування різновидів проса в залежності від кліматичних особливостей регіону. Матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених з нагоди Дня науки. Сучасна наука: стан та перспективи розвитку. м.Херсон. ХДАЕУ. 2021 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/6387 |
|
dc.description.abstract |
Просо одна за найпоширеніших сільськогосподарських
культур у світі. За історичними даними просо вирощується на полях понад 6
000 років. Звісно, що за цей час сама культура змінювалась та адаптувалась під
впливом природних та штучних (антропогенних, технічних та технологічних)
чинників що зараз має звичний для нас сучасний вид. |
|
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрно-економічний університет |
ru |
dc.subject |
просо |
ru |
dc.subject |
Panlcum |
ru |
dc.subject |
гомі |
ru |
dc.subject |
Могар |
ru |
dc.subject |
Сорго |
ru |
dc.subject |
Чуміза |
ru |
dc.title |
Огляд формування різновидів проса в залежності від кліматичних особливостей регіону |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |