Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Туфекчі Ю.П., Петрова О.О. | |
dc.date.accessioned | 2021-06-11T09:17:12Z | |
dc.date.available | 2021-06-11T09:17:12Z | |
dc.date.issued | 2020-11-11 | |
dc.identifier.citation | Туфекчі Ю.П., Петрова О.О. Стан розвитку органічного виробництва в Україні. Збірник тез Всеукраїнської науково-практичної Інтернет - конференції «Стратегічні пріоритети розвитку економічної системи України» (Херсон,12 листопада 2020 р.). Херсон: ХДАУ, 2020.С.241-243 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6378 | |
dc.description.abstract | Органічне виробництво – це цілісна система господарювання та виробництва харчових продуктів, яка поєднує в собі найкращі практики з огляду на збереження довкілля, рівень біологічного різноманіття, збереження природних ресурсів, застосування високих стандартів належного утримання тварин та метод виробництва, який відповідає певним вимогам до продуктів, виготовлених з використанням речовин та процесів природного походження. | ru |
dc.subject | Органічне виробницто, органічна продукція,сертифіковані органічні господарства | ru |
dc.title | Стан розвитку органічного виробництва в Україні | ru |
dc.type | Thesis | ru |