dc.contributor.author |
Туфекчі Ю.П., Петрова О.О. |
|
dc.date.accessioned |
2021-06-11T09:17:12Z |
|
dc.date.available |
2021-06-11T09:17:12Z |
|
dc.date.issued |
2020-11-11 |
|
dc.identifier.citation |
Туфекчі Ю.П., Петрова О.О. Стан розвитку органічного виробництва в Україні. Збірник тез Всеукраїнської науково-практичної Інтернет - конференції «Стратегічні пріоритети розвитку економічної системи України» (Херсон,12 листопада 2020 р.). Херсон: ХДАУ, 2020.С.241-243 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/6378 |
|
dc.description.abstract |
Органічне виробництво – це цілісна система господарювання та виробництва
харчових продуктів, яка поєднує в собі найкращі практики з огляду на збереження
довкілля, рівень біологічного різноманіття, збереження природних ресурсів,
застосування високих стандартів належного утримання тварин та метод
виробництва, який відповідає певним вимогам до продуктів, виготовлених з
використанням речовин та процесів природного походження. |
ru |
dc.subject |
Органічне виробницто, органічна продукція,сертифіковані органічні господарства |
ru |
dc.title |
Стан розвитку органічного виробництва в Україні |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |