DSpace Repository

Застосування маркетингових технологій у закладі швидкого обслуговування харчової індустрії як засіб підвищення його конкурентоспроможності.

Show simple item record

dc.contributor.author Боліла, Світлана
dc.contributor.author Матвеєва, Ніна
dc.date.accessioned 2021-06-10T23:56:19Z
dc.date.available 2021-06-10T23:56:19Z
dc.date.issued 2021-01-29
dc.identifier.citation Боліла С.Ю., Матвеєва Н.А. Застосування маркетингових технологій у закладі швидкого обслуговування харчової індустрії як засіб підвищення його конкурентоспроможності. Сучасні виклики і актуальні проблеми науки, освіти та виробництва: міжгалузеві диспути [зб. наук. пр.]: матеріали XII міжнародної науково- практичної інтернет-конференції. Київ, 2021.С. 39-45 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6355
dc.language.iso other ru
dc.publisher Наукова платформа Open Science Laboratory ru
dc.title Застосування маркетингових технологій у закладі швидкого обслуговування харчової індустрії як засіб підвищення його конкурентоспроможності. ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account