Репозиторий Dspace

Застосування маркетингових технологій у закладі швидкого обслуговування харчової індустрії як засіб підвищення його конкурентоспроможності.

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Боліла, Світлана
dc.contributor.author Матвеєва, Ніна
dc.date.accessioned 2021-06-10T23:56:19Z
dc.date.available 2021-06-10T23:56:19Z
dc.date.issued 2021-01-29
dc.identifier.citation Боліла С.Ю., Матвеєва Н.А. Застосування маркетингових технологій у закладі швидкого обслуговування харчової індустрії як засіб підвищення його конкурентоспроможності. Сучасні виклики і актуальні проблеми науки, освіти та виробництва: міжгалузеві диспути [зб. наук. пр.]: матеріали XII міжнародної науково- практичної інтернет-конференції. Київ, 2021.С. 39-45 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6355
dc.language.iso other ru
dc.publisher Наукова платформа Open Science Laboratory ru
dc.title Застосування маркетингових технологій у закладі швидкого обслуговування харчової індустрії як засіб підвищення його конкурентоспроможності. ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись