dc.contributor.author |
Шинкарук, Марія |
|
dc.contributor.author |
Балук, Ольга |
|
dc.contributor.author |
Shinkaruk, Maria |
|
dc.contributor.author |
Baluk, Olga |
|
dc.date.accessioned |
2021-06-09T16:31:46Z |
|
dc.date.available |
2021-06-09T16:31:46Z |
|
dc.date.issued |
2021-05-06 |
|
dc.identifier.citation |
Шинкарук М. В., Балук О. О. Перспективні напрямки розвитку ковбасного виробництва. Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі: матеріали ІІ Всеукраїнської студентської інтернет-конференції (м. Херсон, 6 травня 2021 р.). Херсон, 2021. С. 90–92. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/6284 |
|
dc.description.abstract |
М'ясо і м'ясопродукти є одними з основних продуктів харчування
людини, висока поживна цінність яких обумовлена кількістю і якістю білків
(набором незамінних амінокислот), жирів і входять до їх складу ненасичених і
жирних поліненасичених кислот, мікро- і макроелементів, екстрактивних
речовин, що забезпечують в сукупності високі смакові переваги і засвоюваність
даних продуктів. |
|
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрно-економічний університет |
ru |
dc.subject |
ковбасне виробництво |
ru |
dc.subject |
м'ясні вироби |
ru |
dc.subject |
харчові добавки |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
|
dc.title |
Перспективні напрямки розвитку ковбасного виробництва |
ru |
dc.type |
Article |
ru |