dc.contributor.author |
Шинкарук, Марія |
|
dc.contributor.author |
Shinkaruk, Maria |
|
dc.date.accessioned |
2021-06-09T16:11:18Z |
|
dc.date.available |
2021-06-09T16:11:18Z |
|
dc.date.issued |
2021-04-23 |
|
dc.identifier.citation |
Шинкарук М. В. Використання рослинних білків для збагачення сирного продукту. Сучасний стан та потенціал розвитку індустрії гостинності в Україні: матеріали І Всеукраїнської науково-практичної конференції. (м. Херсон, 23 квітня 2021 р.). Херсон, 2021. С. 160–162. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/6283 |
|
dc.description.abstract |
В останні роки в Україні відзначається інтенсивне зростання обсягів
виготовлення молочних комбінованих продуктів. Значного розвитку набуває
виробництво сирних продуктів, які відрізняються широким асортиментом і
мають значні переваги порівняно з натуральними сичужними сирами. Вони
відрізняються високою біологічною цінністю. Їх високі органолептичні
характеристики дозволяють задовольнити запити широкого кола споживачів. |
|
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрно-економічний університет |
ru |
dc.subject |
сирний продукт |
ru |
dc.subject |
рослинні білки |
ru |
dc.subject |
молочна сировина |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
|
dc.title |
Використання рослинних білків для збагачення сирного продукту |
ru |
dc.type |
Article |
ru |