DSpace Repository

Використання рослинних білків для збагачення сирного продукту

Show simple item record

dc.contributor.author Шинкарук, Марія
dc.contributor.author Shinkaruk, Maria
dc.date.accessioned 2021-06-09T16:11:18Z
dc.date.available 2021-06-09T16:11:18Z
dc.date.issued 2021-04-23
dc.identifier.citation Шинкарук М. В. Використання рослинних білків для збагачення сирного продукту. Сучасний стан та потенціал розвитку індустрії гостинності в Україні: матеріали І Всеукраїнської науково-практичної конференції. (м. Херсон, 23 квітня 2021 р.). Херсон, 2021. С. 160–162. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6283
dc.description.abstract В останні роки в Україні відзначається інтенсивне зростання обсягів виготовлення молочних комбінованих продуктів. Значного розвитку набуває виробництво сирних продуктів, які відрізняються широким асортиментом і мають значні переваги порівняно з натуральними сичужними сирами. Вони відрізняються високою біологічною цінністю. Їх високі органолептичні характеристики дозволяють задовольнити запити широкого кола споживачів.
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.subject сирний продукт ru
dc.subject рослинні білки ru
dc.subject молочна сировина ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва
dc.title Використання рослинних білків для збагачення сирного продукту ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account