Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Шинкарук, Марія | |
dc.contributor.author | Shinkaruk, Maria | |
dc.date.accessioned | 2021-06-09T16:11:18Z | |
dc.date.available | 2021-06-09T16:11:18Z | |
dc.date.issued | 2021-04-23 | |
dc.identifier.citation | Шинкарук М. В. Використання рослинних білків для збагачення сирного продукту. Сучасний стан та потенціал розвитку індустрії гостинності в Україні: матеріали І Всеукраїнської науково-практичної конференції. (м. Херсон, 23 квітня 2021 р.). Херсон, 2021. С. 160–162. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6283 | |
dc.description.abstract | В останні роки в Україні відзначається інтенсивне зростання обсягів виготовлення молочних комбінованих продуктів. Значного розвитку набуває виробництво сирних продуктів, які відрізняються широким асортиментом і мають значні переваги порівняно з натуральними сичужними сирами. Вони відрізняються високою біологічною цінністю. Їх високі органолептичні характеристики дозволяють задовольнити запити широкого кола споживачів. | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | ru |
dc.subject | сирний продукт | ru |
dc.subject | рослинні білки | ru |
dc.subject | молочна сировина | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | |
dc.title | Використання рослинних білків для збагачення сирного продукту | ru |
dc.type | Article | ru |