DSpace Repository

Аналіз ринку вегетаріанських ковбас в Україні

Show simple item record

dc.contributor.author Воєвода, Надія
dc.contributor.author Третьяков, Олег
dc.date.accessioned 2021-06-09T06:41:11Z
dc.date.available 2021-06-09T06:41:11Z
dc.date.issued 2021-04-23
dc.identifier.citation Воєвода Н.В., Третьяков О.В. Аналіз ринку вегетаріанських ковбас в Україні. Сучасний стан та потенціал розвитку індустрії гостинності в Україні: матеріали Всеукр. науково-практич. конференції, 23 квітня 2021 р. - Херсон. - С.197-200. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6262
dc.description.abstract В останні десятиліття в розвитку закладів ресторанного господарства окреслилися деякі тенденції, зокрема формування нових напрямів сучасної кулінарії. Одним з них є запровадження спеціального харчування для груп населення вегетаріанської спрямованості, яке сприятиме отриманню як можна більшої кількості клієнтів, максимальній кількості продажів, завоюванню довіри гостя, формуванню позитивного іміджу підприємства. ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.subject виробник ru
dc.subject аналіз ринку
dc.subject рецептура
dc.subject аналіз
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва
dc.title Аналіз ринку вегетаріанських ковбас в Україні ru
dc.type Thesis ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account