Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Воєвода, Надія | |
dc.contributor.author | Третьяков, Олег | |
dc.date.accessioned | 2021-06-09T06:41:11Z | |
dc.date.available | 2021-06-09T06:41:11Z | |
dc.date.issued | 2021-04-23 | |
dc.identifier.citation | Воєвода Н.В., Третьяков О.В. Аналіз ринку вегетаріанських ковбас в Україні. Сучасний стан та потенціал розвитку індустрії гостинності в Україні: матеріали Всеукр. науково-практич. конференції, 23 квітня 2021 р. - Херсон. - С.197-200. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6262 | |
dc.description.abstract | В останні десятиліття в розвитку закладів ресторанного господарства окреслилися деякі тенденції, зокрема формування нових напрямів сучасної кулінарії. Одним з них є запровадження спеціального харчування для груп населення вегетаріанської спрямованості, яке сприятиме отриманню як можна більшої кількості клієнтів, максимальній кількості продажів, завоюванню довіри гостя, формуванню позитивного іміджу підприємства. | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | ru |
dc.subject | виробник | ru |
dc.subject | аналіз ринку | |
dc.subject | рецептура | |
dc.subject | аналіз | |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | |
dc.title | Аналіз ринку вегетаріанських ковбас в Україні | ru |
dc.type | Thesis | ru |