dc.contributor.author |
Воєвода, Надія |
|
dc.contributor.author |
Третьяков, Олег |
|
dc.date.accessioned |
2021-06-09T06:41:11Z |
|
dc.date.available |
2021-06-09T06:41:11Z |
|
dc.date.issued |
2021-04-23 |
|
dc.identifier.citation |
Воєвода Н.В., Третьяков О.В. Аналіз ринку вегетаріанських ковбас в Україні. Сучасний стан та потенціал розвитку індустрії гостинності в Україні: матеріали Всеукр. науково-практич. конференції, 23 квітня 2021 р. - Херсон. - С.197-200. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/6262 |
|
dc.description.abstract |
В останні десятиліття в розвитку закладів ресторанного господарства окреслилися деякі тенденції, зокрема формування нових напрямів сучасної кулінарії. Одним з них є запровадження спеціального харчування для груп населення вегетаріанської спрямованості, яке сприятиме отриманню як можна більшої кількості клієнтів, максимальній кількості продажів, завоюванню довіри гостя, формуванню позитивного іміджу підприємства. |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрно-економічний університет |
ru |
dc.subject |
виробник |
ru |
dc.subject |
аналіз ринку |
|
dc.subject |
рецептура |
|
dc.subject |
аналіз |
|
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
|
dc.title |
Аналіз ринку вегетаріанських ковбас в Україні |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |