Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Панкєєв, С.П. | |
dc.date.accessioned | 2021-06-08T12:47:33Z | |
dc.date.available | 2021-06-08T12:47:33Z | |
dc.date.issued | 2021-05-19 | |
dc.identifier.citation | Панкєєв С. П. Технологічні особливості виробництва молока в господарствах Південного регіону України. Сучасна наука: стан та перспективи розвитку: матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених з нагоди Дня науки (м. Херсон, 19 травня 2021 р.). Херсон, 2021. С. 103-105. | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6259 | |
dc.description.abstract | У статті висвітлені технологічні показники енергозбереження в молочному скотарстві; розробка і впровадження прогресивної технології виробництва молока, в основі якої лежить чітке ґрунтування корів за фізіологічним станом та відповідна зоотехнічна робота з кожною групою тварин. При цьому здійснюються такі важливі заходи: організація інтенсивного відтворення молочного гурту, скорочення періоду після пологів і кількості ялових тварин; покращення організації виробництва, впорядкування робочого дня і підвищення продуктивності праці тваринників; більш раціональне використання кормів, кожного скотомісць і виробничих потужностей; поглиблення селекційної роботи; безпосередня участь спеціалістів у виробничих процесах; підвищення продуктивності молочного гурту; зниження собівартості тваринницької продукції, матеріальних і трудових затрат, підвищення рентабельності галузі. Запропонована перспективна технологія виробництва молока забезпечить надій молока на корову на рівні 5000кг, прибуток складе - 3 млн. 375 тис. грн., рівень рентабельності - 42,8%. Високі виробничі і економічні показники дають право рекомендувати виробництву технологічний проект виробництва молока і його основні розробки для впровадження. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Хесонський державний аграрно-економічний університет | ru |
dc.subject | молочне скотарство | ru |
dc.subject | Південний регіон України | ru |
dc.subject | енергозбереження | ru |
dc.subject | фізіологоічний стан | ru |
dc.subject | технологічні елементи | ru |
dc.subject | потоковість виробництва | ru |
dc.subject | ритмічність виробництва | ru |
dc.subject | селекційно-племінна робота | ru |
dc.subject | мехінізація та автоматизація | ru |
dc.subject | корми | ru |
dc.subject | перспективна технологія | ru |
dc.subject | Кафедра технології виробництва продукції тваринництва | |
dc.title | Технологічні особливості виробництва молока в господарствах Південного регіону України | ru |
dc.type | Article | ru |