Репозиторий Dspace

Технологічні особливості виробництва молока в господарствах Південного регіону України

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Панкєєв, С.П.
dc.date.accessioned 2021-06-08T12:47:33Z
dc.date.available 2021-06-08T12:47:33Z
dc.date.issued 2021-05-19
dc.identifier.citation Панкєєв С. П. Технологічні особливості виробництва молока в господарствах Південного регіону України. Сучасна наука: стан та перспективи розвитку: матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених з нагоди Дня науки (м. Херсон, 19 травня 2021 р.). Херсон, 2021. С. 103-105.
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6259
dc.description.abstract У статті висвітлені технологічні показники енергозбереження в молочному скотарстві; розробка і впровадження прогресивної технології виробництва молока, в основі якої лежить чітке ґрунтування корів за фізіологічним станом та відповідна зоотехнічна робота з кожною групою тварин. При цьому здійснюються такі важливі заходи: організація інтенсивного відтворення молочного гурту, скорочення періоду після пологів і кількості ялових тварин; покращення організації виробництва, впорядкування робочого дня і підвищення продуктивності праці тваринників; більш раціональне використання кормів, кожного скотомісць і виробничих потужностей; поглиблення селекційної роботи; безпосередня участь спеціалістів у виробничих процесах; підвищення продуктивності молочного гурту; зниження собівартості тваринницької продукції, матеріальних і трудових затрат, підвищення рентабельності галузі. Запропонована перспективна технологія виробництва молока забезпечить надій молока на корову на рівні 5000кг, прибуток складе - 3 млн. 375 тис. грн., рівень рентабельності - 42,8%. Високі виробничі і економічні показники дають право рекомендувати виробництву технологічний проект виробництва молока і його основні розробки для впровадження. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Хесонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.subject молочне скотарство ru
dc.subject Південний регіон України ru
dc.subject енергозбереження ru
dc.subject фізіологоічний стан ru
dc.subject технологічні елементи ru
dc.subject потоковість виробництва ru
dc.subject ритмічність виробництва ru
dc.subject селекційно-племінна робота ru
dc.subject мехінізація та автоматизація ru
dc.subject корми ru
dc.subject перспективна технологія ru
dc.subject Кафедра технології виробництва продукції тваринництва
dc.title Технологічні особливості виробництва молока в господарствах Південного регіону України ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись