Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Левченко, Максим | |
dc.contributor.author | Проценко, С.В. | |
dc.date.accessioned | 2021-06-08T07:26:46Z | |
dc.date.available | 2021-06-08T07:26:46Z | |
dc.date.issued | 2021-05-06 | |
dc.identifier.citation | Левченко М.В., Проценко С.В. Переробка харчових відходів «мільйони в сміттєвому кошику». Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі: матеріали ІІ Всеукраїнської студентської інтернет-конференції (м. Херсон, 6 травня 2021 р.). Херсон, 2021. С. 98-100. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6226 | |
dc.description.abstract | В Україні серйозне занепокоєння викликають проблеми, пов’язані з переробкою біо-відходів і охороною довкілля, однією з причин яких є низький рівень переробки відходів. Через об’єми накопичених в Україні харчових відходів э однією з найбільш техногенно навантажених країн світу. У досвіді поводження з відходами Україна на кілька десятиліть відстала від розвинених країн Європи. Це підтверджує той факт, що загальні об’єми щорічного накопичення відходів з населенням близько 45,8 млн. перевищують відповідні сумарні показники країн Західної Європи з населенням близько 400 млн. в 3–3,5 рази | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | ru |
dc.subject | переробка біо-відходів | |
dc.subject | харчові відходи | |
dc.subject | Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукції | |
dc.title | Переробка харчових відходів «мільйони в сміттєвому кошику» | ru |
dc.type | Article |