Репозиторий Dspace

Післязабійна оцінка якості туш великої рогатої худоби

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Левченко, Максим
dc.contributor.author Коробченко, А.О.
dc.date.accessioned 2021-06-08T06:38:28Z
dc.date.available 2021-06-08T06:38:28Z
dc.date.issued 2021-03-25
dc.identifier.citation Коробченко А. О., Левченко М. В. Післязабійна оцінка якості туш великої рогатої худоби. Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми: збірник матеріалів 75-ої Всеукраїнської науково-практичної конференції (25-26 березня 2021 року, м. Київ). К.: НУБіП України, 2021. С. 250-252. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6223
dc.description.abstract Оцінку м’ясної продуктивності великої рогатої худоби проводять як за життя тварини, так і після їх забою. Після забою одержують тушу, жир-сирець, субпродукти, ендокринноферментну сировину і шкуру. Найбільш об’єктивну оцінку м’ясної продуктивності тварини, за кількістю і якістю отриманого м'яса, можна зробити лише після забою. Для цього використовують основні показники, такі, як маса туші, забійна маса, забійний вихід, морфологічний, сортовий і хімічний склад туші, смакові якості та калорійність м’яса. ru
dc.publisher Національний університет біоресурсів і природокористування України ru
dc.subject Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукції ru
dc.title Післязабійна оцінка якості туш великої рогатої худоби ru
dc.type Article


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись