Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Левченко, Максим | |
dc.contributor.author | Коробченко, А.О. | |
dc.date.accessioned | 2021-06-08T06:38:28Z | |
dc.date.available | 2021-06-08T06:38:28Z | |
dc.date.issued | 2021-03-25 | |
dc.identifier.citation | Коробченко А. О., Левченко М. В. Післязабійна оцінка якості туш великої рогатої худоби. Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми: збірник матеріалів 75-ої Всеукраїнської науково-практичної конференції (25-26 березня 2021 року, м. Київ). К.: НУБіП України, 2021. С. 250-252. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6223 | |
dc.description.abstract | Оцінку м’ясної продуктивності великої рогатої худоби проводять як за життя тварини, так і після їх забою. Після забою одержують тушу, жир-сирець, субпродукти, ендокринноферментну сировину і шкуру. Найбільш об’єктивну оцінку м’ясної продуктивності тварини, за кількістю і якістю отриманого м'яса, можна зробити лише після забою. Для цього використовують основні показники, такі, як маса туші, забійна маса, забійний вихід, морфологічний, сортовий і хімічний склад туші, смакові якості та калорійність м’яса. | ru |
dc.publisher | Національний університет біоресурсів і природокористування України | ru |
dc.subject | Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукції | ru |
dc.title | Післязабійна оцінка якості туш великої рогатої худоби | ru |
dc.type | Article |