DSpace Repository

Післязабійна оцінка якості туш великої рогатої худоби

Show simple item record

dc.contributor.author Левченко, Максим
dc.contributor.author Коробченко, А.О.
dc.date.accessioned 2021-06-08T06:38:28Z
dc.date.available 2021-06-08T06:38:28Z
dc.date.issued 2021-03-25
dc.identifier.citation Коробченко А. О., Левченко М. В. Післязабійна оцінка якості туш великої рогатої худоби. Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми: збірник матеріалів 75-ої Всеукраїнської науково-практичної конференції (25-26 березня 2021 року, м. Київ). К.: НУБіП України, 2021. С. 250-252. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6223
dc.description.abstract Оцінку м’ясної продуктивності великої рогатої худоби проводять як за життя тварини, так і після їх забою. Після забою одержують тушу, жир-сирець, субпродукти, ендокринноферментну сировину і шкуру. Найбільш об’єктивну оцінку м’ясної продуктивності тварини, за кількістю і якістю отриманого м'яса, можна зробити лише після забою. Для цього використовують основні показники, такі, як маса туші, забійна маса, забійний вихід, морфологічний, сортовий і хімічний склад туші, смакові якості та калорійність м’яса. ru
dc.publisher Національний університет біоресурсів і природокористування України ru
dc.subject Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукції ru
dc.title Післязабійна оцінка якості туш великої рогатої худоби ru
dc.type Article


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account