dc.contributor.author |
Левченко, Максим |
|
dc.contributor.author |
Коробченко, А.О. |
|
dc.date.accessioned |
2021-06-08T06:38:28Z |
|
dc.date.available |
2021-06-08T06:38:28Z |
|
dc.date.issued |
2021-03-25 |
|
dc.identifier.citation |
Коробченко А. О., Левченко М. В. Післязабійна оцінка якості туш великої рогатої худоби. Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми: збірник матеріалів 75-ої Всеукраїнської науково-практичної конференції (25-26 березня 2021 року, м. Київ). К.: НУБіП України, 2021. С. 250-252. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/6223 |
|
dc.description.abstract |
Оцінку м’ясної продуктивності великої рогатої худоби проводять як за життя тварини,
так і після їх забою. Після забою одержують тушу, жир-сирець, субпродукти, ендокринноферментну сировину і шкуру. Найбільш об’єктивну оцінку м’ясної продуктивності тварини,
за кількістю і якістю отриманого м'яса, можна зробити лише після забою. Для цього
використовують основні показники, такі, як маса туші, забійна маса, забійний вихід,
морфологічний, сортовий і хімічний склад туші, смакові якості та калорійність м’яса. |
ru |
dc.publisher |
Національний університет біоресурсів і природокористування України |
ru |
dc.subject |
Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукції |
ru |
dc.title |
Післязабійна оцінка якості туш великої рогатої худоби |
ru |
dc.type |
Article |
|