DSpace Repository

Зміни в молоці під дією первинної механічної обробки

Show simple item record

dc.contributor.author Левченко, Максим
dc.contributor.author Работинський, А.М.
dc.date.accessioned 2021-06-08T06:13:17Z
dc.date.available 2021-06-08T06:13:17Z
dc.date.issued 2020-03-25
dc.identifier.citation Работинський А. М., Левченко М. В. Зміни в молоці під дією первинної механічної обробки. Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми: збірник матеріалів 75-ої Всеукраїнської науково-практичної конференції (25-26 березня 2021 року, м. Київ). К.: НУБіП України, 2021. С. 236-238. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6219
dc.description.abstract Коров’яче молоко завжди було невід’ємним продуктом харчування людини. Із нього виготовляють основу для молочної суміші, тверді сири, кисломолочний сир, йогурти, кефір сметану, морозиво, масло, тощо. Молоко містить багато корисних та поживних речовин (білки, жири, вітаміни, мінерали, молочний цукор, ін.). Високоякісне молоко допомагає уникнути кальцинозу, знижує ризик виникнення інсульту та ішемічних хвороб серця. ru
dc.publisher Національний університет біоресурсів і природокористування України ru
dc.subject обробка молока ru
dc.subject Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукції
dc.title Зміни в молоці під дією первинної механічної обробки ru
dc.type Article


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account