dc.contributor.author |
Левченко, Максим |
|
dc.contributor.author |
Работинський, А.М. |
|
dc.date.accessioned |
2021-06-08T06:13:17Z |
|
dc.date.available |
2021-06-08T06:13:17Z |
|
dc.date.issued |
2020-03-25 |
|
dc.identifier.citation |
Работинський А. М., Левченко М. В. Зміни в молоці під дією первинної механічної обробки. Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми: збірник матеріалів 75-ої Всеукраїнської науково-практичної конференції (25-26 березня 2021 року, м. Київ). К.: НУБіП України, 2021. С. 236-238. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/6219 |
|
dc.description.abstract |
Коров’яче молоко завжди було невід’ємним продуктом харчування людини. Із нього
виготовляють основу для молочної суміші, тверді сири, кисломолочний сир, йогурти, кефір
сметану, морозиво, масло, тощо. Молоко містить багато корисних та поживних речовин
(білки, жири, вітаміни, мінерали, молочний цукор, ін.). Високоякісне молоко допомагає
уникнути кальцинозу, знижує ризик виникнення інсульту та ішемічних хвороб серця. |
ru |
dc.publisher |
Національний університет біоресурсів і
природокористування України |
ru |
dc.subject |
обробка молока |
ru |
dc.subject |
Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукції |
|
dc.title |
Зміни в молоці під дією первинної механічної обробки |
ru |
dc.type |
Article |
|