Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Левченко, Максим | |
dc.contributor.author | Рибальченко, Є.І. | |
dc.date.accessioned | 2021-06-08T05:45:18Z | |
dc.date.available | 2021-06-08T05:45:18Z | |
dc.date.issued | 2020-09-23 | |
dc.identifier.citation | Рибальченко Є.І., Левченко М.В. Дослідження відгодівельних якостей свиней різних генотипів. Науково-інформаційний вісник біолого- технологічного факультету ХДАУ. Херсон, 2020. Вип.13. С. 334-339. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6217 | |
dc.description.abstract | Виробництво продукції свинарства за своїми біологічно-корисними якостями було і залишається основним напрямком забезпечення продовольчої безпеки держави. У загальному виробництві м'яса частка свинини становить 30 %. | ru |
dc.publisher | ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» | ru |
dc.subject | Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукції | ru |
dc.title | Дослідження відгодівельних якостей свиней різних генотипів | ru |
dc.type | Article |