dc.contributor.author |
Левченко, Максим |
|
dc.contributor.author |
Рибальченко, Є.І. |
|
dc.date.accessioned |
2021-06-08T05:45:18Z |
|
dc.date.available |
2021-06-08T05:45:18Z |
|
dc.date.issued |
2020-09-23 |
|
dc.identifier.citation |
Рибальченко Є.І., Левченко М.В. Дослідження відгодівельних якостей свиней різних генотипів. Науково-інформаційний вісник біолого- технологічного факультету ХДАУ. Херсон, 2020. Вип.13. С. 334-339. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/6217 |
|
dc.description.abstract |
Виробництво продукції свинарства за своїми біологічно-корисними
якостями було і залишається основним напрямком забезпечення
продовольчої безпеки держави. У загальному виробництві м'яса частка свинини становить 30 %. |
ru |
dc.publisher |
ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» |
ru |
dc.subject |
Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукції |
ru |
dc.title |
Дослідження відгодівельних якостей свиней різних генотипів |
ru |
dc.type |
Article |
|