Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Коб'яков, Сергій | |
dc.contributor.author | Кочиєру, Анастасія | |
dc.date.accessioned | 2021-06-07T10:34:59Z | |
dc.date.available | 2021-06-07T10:34:59Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Коб’яков С.М., Кочиєру А.С. Інноваційні технології виробництва і переробки харчової продукції за кордоном Матеріали ІІ Всеукраїнської студентської інтернет-конференції «Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі». – Херсон: ХДАЕУ, ВЦ «Колос». 2021. – С 34-37. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6211 | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсон: ХДАЕУ, ВЦ «Колос» | ru |
dc.title | Інноваційні технології виробництва і переробки харчової продукції за кордоном | ru |
dc.type | Thesis | ru |