Репозиторий Dspace

Інноваційні технології виробництва і переробки харчової продукції за кордоном

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Коб'яков, Сергій
dc.contributor.author Кочиєру, Анастасія
dc.date.accessioned 2021-06-07T10:34:59Z
dc.date.available 2021-06-07T10:34:59Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Коб’яков С.М., Кочиєру А.С. Інноваційні технології виробництва і переробки харчової продукції за кордоном Матеріали ІІ Всеукраїнської студентської інтернет-конференції «Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі». – Херсон: ХДАЕУ, ВЦ «Колос». 2021. – С 34-37. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6211
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсон: ХДАЕУ, ВЦ «Колос» ru
dc.title Інноваційні технології виробництва і переробки харчової продукції за кордоном ru
dc.type Thesis ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись