00 DSpace/Manakin Repository

Використання комбінованих розпушувачів у технології виготовлення та зберігання хлібопекарської продукції

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Коб'яков, Сергій
dc.contributor.author Танасійчук, Богдан
dc.date.accessioned 2021-06-07T09:13:18Z
dc.date.available 2021-06-07T09:13:18Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Танасійчук Б.М., Коб’яков С.М. Використання комбінованих розпушувачів у технології виготовлення та зберігання хлібопекарської продукції. Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини: матеріали IХ Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. (23 жовтня 2020 року). Прага: Oktan Print s.r.o., 2020. С. 131-132. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6209
dc.description.abstract Перше поліпшення хліба полягало в тому, що була знайдена і вирощена пшениця, яку можна було молотити без попередньої сушки на вогні. Знахідка сортів пшениці, що містить досить багато клітковини (білку), стало одне з відкриттів, яке допомогло появі дріжджового хліба.
dc.language.iso other ru
dc.publisher Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського ru
dc.subject хлібопекарське виробництво
dc.subject дріжджі
dc.subject розпушувач хімічний
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва
dc.title Використання комбінованих розпушувачів у технології виготовлення та зберігання хлібопекарської продукції ru
dc.type Thesis ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу