Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Коб'яков, Сергій | |
dc.contributor.author | Танасійчук, Богдан | |
dc.date.accessioned | 2021-06-07T09:13:18Z | |
dc.date.available | 2021-06-07T09:13:18Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Танасійчук Б.М., Коб’яков С.М. Використання комбінованих розпушувачів у технології виготовлення та зберігання хлібопекарської продукції. Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини: матеріали IХ Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. (23 жовтня 2020 року). Прага: Oktan Print s.r.o., 2020. С. 131-132. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6209 | |
dc.description.abstract | Перше поліпшення хліба полягало в тому, що була знайдена і вирощена пшениця, яку можна було молотити без попередньої сушки на вогні. Знахідка сортів пшениці, що містить досить багато клітковини (білку), стало одне з відкриттів, яке допомогло появі дріжджового хліба. | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського | ru |
dc.subject | хлібопекарське виробництво | |
dc.subject | дріжджі | |
dc.subject | розпушувач хімічний | |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | |
dc.title | Використання комбінованих розпушувачів у технології виготовлення та зберігання хлібопекарської продукції | ru |
dc.type | Thesis | ru |