dc.contributor.author |
Коб'яков, Сергій |
|
dc.contributor.author |
Танасійчук, Богдан |
|
dc.date.accessioned |
2021-06-07T09:13:18Z |
|
dc.date.available |
2021-06-07T09:13:18Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
Танасійчук Б.М., Коб’яков С.М. Використання комбінованих розпушувачів у технології виготовлення та зберігання хлібопекарської продукції. Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини: матеріали IХ Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. (23 жовтня 2020 року). Прага: Oktan Print s.r.o., 2020. С. 131-132. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/6209 |
|
dc.description.abstract |
Перше поліпшення хліба полягало в тому, що була знайдена і вирощена
пшениця, яку можна було молотити без попередньої сушки на вогні. Знахідка
сортів пшениці, що містить досить багато клітковини (білку), стало одне з
відкриттів, яке допомогло появі дріжджового хліба. |
|
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла
Туган-Барановського |
ru |
dc.subject |
хлібопекарське виробництво |
|
dc.subject |
дріжджі |
|
dc.subject |
розпушувач хімічний |
|
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
|
dc.title |
Використання комбінованих розпушувачів у технології виготовлення та зберігання хлібопекарської продукції |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |