dc.contributor.author |
Плохенко, Тетяна |
|
dc.contributor.author |
Ряполова, Ірина |
|
dc.date.accessioned |
2021-06-03T09:22:51Z |
|
dc.date.available |
2021-06-03T09:22:51Z |
|
dc.date.issued |
2021-05-06 |
|
dc.identifier.citation |
Плохенко Т.В., Ряполова І.О. Сучасні тенденції в подовженні терміну зберігання продуктів. Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі: матеріали ІІ Всеукраїнської студентської інтернет-конференції (м. Херсон, 6 травня 2021 р.). Херсон, 2021. С.27-29. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/6176 |
|
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрно-економічний університет |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Сучасні тенденції в подовженні терміну зберігання продуктів |
ru |
dc.type |
Article |
ru |