Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Плохенко, Тетяна | |
dc.contributor.author | Ряполова, Ірина | |
dc.date.accessioned | 2021-06-03T09:22:51Z | |
dc.date.available | 2021-06-03T09:22:51Z | |
dc.date.issued | 2021-05-06 | |
dc.identifier.citation | Плохенко Т.В., Ряполова І.О. Сучасні тенденції в подовженні терміну зберігання продуктів. Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі: матеріали ІІ Всеукраїнської студентської інтернет-конференції (м. Херсон, 6 травня 2021 р.). Херсон, 2021. С.27-29. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6176 | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Сучасні тенденції в подовженні терміну зберігання продуктів | ru |
dc.type | Article | ru |