00 DSpace/Manakin Repository

Сучасні тенденції в подовженні терміну зберігання продуктів

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Плохенко, Тетяна
dc.contributor.author Ряполова, Ірина
dc.date.accessioned 2021-06-03T09:22:51Z
dc.date.available 2021-06-03T09:22:51Z
dc.date.issued 2021-05-06
dc.identifier.citation Плохенко Т.В., Ряполова І.О. Сучасні тенденції в подовженні терміну зберігання продуктів. Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі: матеріали ІІ Всеукраїнської студентської інтернет-конференції (м. Херсон, 6 травня 2021 р.). Херсон, 2021. С.27-29. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6176
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Сучасні тенденції в подовженні терміну зберігання продуктів ru
dc.type Article ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу