dc.contributor.author |
Соболь, Ольга |
|
dc.date.accessioned |
2021-06-03T09:13:00Z |
|
dc.date.available |
2021-06-03T09:13:00Z |
|
dc.date.issued |
2021-05-06 |
|
dc.identifier.citation |
Соболь О.М. Місце та значення виробництва кумису як сучасного лікувального та оздоровчого напою. Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі: матеріали ІІ Всеукраїнської студентської інтернет-конференції (м. Херсон, 6 травня 2021 р.). Херсон, 2021. С. 17 – 30. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/6174 |
|
dc.publisher |
Херсонський державний аграрно-економічний університет |
ru |
dc.subject |
конярство |
ru |
dc.subject |
кумис |
ru |
dc.subject |
молоко кобил |
ru |
dc.subject |
туберкульоз |
ru |
dc.subject |
Кафедра технології виробництва продукції тваринництва |
|
dc.title |
Місце та значення виробництва кумису як сучасного лікувального та оздоровчого напою |
ru |
dc.title.alternative |
Место и значение производства кумыса как современного лечебного и оздоровительного напитка |
ru |
dc.type |
Article |
ru |