Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Соболь, Ольга | |
dc.date.accessioned | 2021-06-03T09:13:00Z | |
dc.date.available | 2021-06-03T09:13:00Z | |
dc.date.issued | 2021-05-06 | |
dc.identifier.citation | Соболь О.М. Місце та значення виробництва кумису як сучасного лікувального та оздоровчого напою. Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі: матеріали ІІ Всеукраїнської студентської інтернет-конференції (м. Херсон, 6 травня 2021 р.). Херсон, 2021. С. 17 – 30. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6174 | |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | ru |
dc.subject | конярство | ru |
dc.subject | кумис | ru |
dc.subject | молоко кобил | ru |
dc.subject | туберкульоз | ru |
dc.subject | Кафедра технології виробництва продукції тваринництва | |
dc.title | Місце та значення виробництва кумису як сучасного лікувального та оздоровчого напою | ru |
dc.title.alternative | Место и значение производства кумыса как современного лечебного и оздоровительного напитка | ru |
dc.type | Article | ru |