Репозиторий Dspace

Місце та значення виробництва кумису як сучасного лікувального та оздоровчого напою

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Соболь, Ольга
dc.date.accessioned 2021-06-03T09:13:00Z
dc.date.available 2021-06-03T09:13:00Z
dc.date.issued 2021-05-06
dc.identifier.citation Соболь О.М. Місце та значення виробництва кумису як сучасного лікувального та оздоровчого напою. Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі: матеріали ІІ Всеукраїнської студентської інтернет-конференції (м. Херсон, 6 травня 2021 р.). Херсон, 2021. С. 17 – 30. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6174
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.subject конярство ru
dc.subject кумис ru
dc.subject молоко кобил ru
dc.subject туберкульоз ru
dc.subject Кафедра технології виробництва продукції тваринництва
dc.title Місце та значення виробництва кумису як сучасного лікувального та оздоровчого напою ru
dc.title.alternative Место и значение производства кумыса как современного лечебного и оздоровительного напитка ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись