Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Верешко, Святослав | |
dc.contributor.author | Ряполова, Ірина | |
dc.date.accessioned | 2021-06-03T09:06:56Z | |
dc.date.available | 2021-06-03T09:06:56Z | |
dc.date.issued | 2021-05-06 | |
dc.identifier.citation | Верешко С. С., Ряполова І. О. Дотримання принципів концепції НАССР у консервному виробництві. Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі: матеріали ІІ Всеукраїнської студентської інтернет-конференції (м. Херсон, 6 травня 2021 р.). Херсон, 2021. С. 42–44. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6173 | |
dc.description.abstract | Гарантування безпечності продуктів харчування є основною метою застосування концепції НАССР до процесу виробництва. До основних переваг системи НАССР необхідно віднести швидку реакцію на відхилення від вимог нормативних документів. До введення НАССР проводилися випробування кінцевого продукту для оцінки його безпечності, тобто для визначення відповідності продукту вимогам якості та безпеки відбирався певний відсоток зразків для тестування. | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрно-економічний університет | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Дотримання принципів концепції НАССР у консервному виробництві | ru |
dc.type | Article | ru |