Репозиторий Dspace

Дотримання принципів концепції НАССР у консервному виробництві

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Верешко, Святослав
dc.contributor.author Ряполова, Ірина
dc.date.accessioned 2021-06-03T09:06:56Z
dc.date.available 2021-06-03T09:06:56Z
dc.date.issued 2021-05-06
dc.identifier.citation Верешко С. С., Ряполова І. О. Дотримання принципів концепції НАССР у консервному виробництві. Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі: матеріали ІІ Всеукраїнської студентської інтернет-конференції (м. Херсон, 6 травня 2021 р.). Херсон, 2021. С. 42–44. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6173
dc.description.abstract Гарантування безпечності продуктів харчування є основною метою застосування концепції НАССР до процесу виробництва. До основних переваг системи НАССР необхідно віднести швидку реакцію на відхилення від вимог нормативних документів. До введення НАССР проводилися випробування кінцевого продукту для оцінки його безпечності, тобто для визначення відповідності продукту вимогам якості та безпеки відбирався певний відсоток зразків для тестування.
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрно-економічний університет ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Дотримання принципів концепції НАССР у консервному виробництві ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись