dc.contributor.author |
Кірова, Ярослава |
|
dc.contributor.author |
Шинкарук, Марія |
|
dc.contributor.author |
Shinkaruk, Maria |
|
dc.date.accessioned |
2021-06-02T15:50:23Z |
|
dc.date.available |
2021-06-02T15:50:23Z |
|
dc.date.issued |
2020-11-24 |
|
dc.identifier.citation |
Кірова Я. В. Розробка рецептури консервованих огірків з додаванням нетрадиційної рослинної сировини / Я. В. Кірова, М. В. Шинкарук. // Інноваційні технологоії та перспективи розвитку м'ясопереробної галузі. Матеріали міжнародної науково-практичної конференції: 24 листопада 2020. Національний університет харчових технологій. м. Київ. – 2020. – С. 144–145. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/6166 |
|
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Національний університет харчових технологій, м. Київ |
ru |
dc.subject |
консервна промисловість |
ru |
dc.subject |
виробництво консервованих огірків |
ru |
dc.subject |
харчова і біологічна цінність |
ru |
dc.subject |
червона смородина |
ru |
dc.subject |
квітки чорнобривців |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
|
dc.title |
Розробка рецептури консервованих огірків з додаванням нетрадиційної рослинної сировини |
ru |
dc.title.alternative |
Development of recipes for canned cucumbers with the addition of non-traditional vegetable raw materials |
ru |
dc.type |
Article |
ru |