DSpace Repository

Розробка рецептури консервованих огірків з додаванням нетрадиційної рослинної сировини

Show simple item record

dc.contributor.author Кірова, Ярослава
dc.contributor.author Шинкарук, Марія
dc.contributor.author Shinkaruk, Maria
dc.date.accessioned 2021-06-02T15:50:23Z
dc.date.available 2021-06-02T15:50:23Z
dc.date.issued 2020-11-24
dc.identifier.citation Кірова Я. В. Розробка рецептури консервованих огірків з додаванням нетрадиційної рослинної сировини / Я. В. Кірова, М. В. Шинкарук. // Інноваційні технологоії та перспективи розвитку м'ясопереробної галузі. Матеріали міжнародної науково-практичної конференції: 24 листопада 2020. Національний університет харчових технологій. м. Київ. – 2020. – С. 144–145. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6166
dc.language.iso other ru
dc.publisher Національний університет харчових технологій, м. Київ ru
dc.subject консервна промисловість ru
dc.subject виробництво консервованих огірків ru
dc.subject харчова і біологічна цінність ru
dc.subject червона смородина ru
dc.subject квітки чорнобривців ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва
dc.title Розробка рецептури консервованих огірків з додаванням нетрадиційної рослинної сировини ru
dc.title.alternative Development of recipes for canned cucumbers with the addition of non-traditional vegetable raw materials ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account