Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Кірова, Ярослава | |
dc.contributor.author | Шинкарук, Марія | |
dc.contributor.author | Shinkaruk, Maria | |
dc.date.accessioned | 2021-06-02T15:50:23Z | |
dc.date.available | 2021-06-02T15:50:23Z | |
dc.date.issued | 2020-11-24 | |
dc.identifier.citation | Кірова Я. В. Розробка рецептури консервованих огірків з додаванням нетрадиційної рослинної сировини / Я. В. Кірова, М. В. Шинкарук. // Інноваційні технологоії та перспективи розвитку м'ясопереробної галузі. Матеріали міжнародної науково-практичної конференції: 24 листопада 2020. Національний університет харчових технологій. м. Київ. – 2020. – С. 144–145. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6166 | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Національний університет харчових технологій, м. Київ | ru |
dc.subject | консервна промисловість | ru |
dc.subject | виробництво консервованих огірків | ru |
dc.subject | харчова і біологічна цінність | ru |
dc.subject | червона смородина | ru |
dc.subject | квітки чорнобривців | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | |
dc.title | Розробка рецептури консервованих огірків з додаванням нетрадиційної рослинної сировини | ru |
dc.title.alternative | Development of recipes for canned cucumbers with the addition of non-traditional vegetable raw materials | ru |
dc.type | Article | ru |