dc.contributor.author |
Розинська, Катерина |
|
dc.contributor.author |
Rozinskaya, Catherine |
|
dc.contributor.author |
Шинкарук, Марія |
|
dc.contributor.author |
Shinkaruk, Maria |
|
dc.date.accessioned |
2021-06-02T15:31:49Z |
|
dc.date.available |
2021-06-02T15:31:49Z |
|
dc.date.issued |
2020-11-24 |
|
dc.identifier.citation |
Шинкарук М. В. Обгрунтування доцільності виробництва фруктово-овочевих соків комбінованого складу / М. В. Шинкарук, К. Д. Розинська // Новації в технологоії та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв, Матеріали міжнародної науково-практичної інтернет-конференції 24 листопада 2020. Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного. – 2020. – С. 151–152. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/6165 |
|
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Таврійський державний агротехнологічний університет ім. Д. Моторного |
ru |
dc.subject |
фруктово-овочеві соки |
ru |
dc.subject |
рецептура |
ru |
dc.subject |
харчова та біологічна цінність |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
|
dc.title |
Обгрунтування доцільності виробництва фруктово-овочевих соків комбінованого складу |
ru |
dc.title.alternative |
Substantiation of expediency of production of fruit and vegetable juices of the combined structure |
ru |
dc.type |
Article |
ru |