DSpace Repository

Обгрунтування доцільності виробництва фруктово-овочевих соків комбінованого складу

Show simple item record

dc.contributor.author Розинська, Катерина
dc.contributor.author Rozinskaya, Catherine
dc.contributor.author Шинкарук, Марія
dc.contributor.author Shinkaruk, Maria
dc.date.accessioned 2021-06-02T15:31:49Z
dc.date.available 2021-06-02T15:31:49Z
dc.date.issued 2020-11-24
dc.identifier.citation Шинкарук М. В. Обгрунтування доцільності виробництва фруктово-овочевих соків комбінованого складу / М. В. Шинкарук, К. Д. Розинська // Новації в технологоії та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв, Матеріали міжнародної науково-практичної інтернет-конференції 24 листопада 2020. Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного. – 2020. – С. 151–152. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6165
dc.language.iso other ru
dc.publisher Таврійський державний агротехнологічний університет ім. Д. Моторного ru
dc.subject фруктово-овочеві соки ru
dc.subject рецептура ru
dc.subject харчова та біологічна цінність ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва
dc.title Обгрунтування доцільності виробництва фруктово-овочевих соків комбінованого складу ru
dc.title.alternative Substantiation of expediency of production of fruit and vegetable juices of the combined structure ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account