Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Розинська, Катерина | |
dc.contributor.author | Rozinskaya, Catherine | |
dc.contributor.author | Шинкарук, Марія | |
dc.contributor.author | Shinkaruk, Maria | |
dc.date.accessioned | 2021-06-02T15:31:49Z | |
dc.date.available | 2021-06-02T15:31:49Z | |
dc.date.issued | 2020-11-24 | |
dc.identifier.citation | Шинкарук М. В. Обгрунтування доцільності виробництва фруктово-овочевих соків комбінованого складу / М. В. Шинкарук, К. Д. Розинська // Новації в технологоії та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв, Матеріали міжнародної науково-практичної інтернет-конференції 24 листопада 2020. Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного. – 2020. – С. 151–152. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6165 | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Таврійський державний агротехнологічний університет ім. Д. Моторного | ru |
dc.subject | фруктово-овочеві соки | ru |
dc.subject | рецептура | ru |
dc.subject | харчова та біологічна цінність | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | |
dc.title | Обгрунтування доцільності виробництва фруктово-овочевих соків комбінованого складу | ru |
dc.title.alternative | Substantiation of expediency of production of fruit and vegetable juices of the combined structure | ru |
dc.type | Article | ru |