Репозиторий Dspace

Обгрунтування доцільності виробництва фруктово-овочевих соків комбінованого складу

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Розинська, Катерина
dc.contributor.author Rozinskaya, Catherine
dc.contributor.author Шинкарук, Марія
dc.contributor.author Shinkaruk, Maria
dc.date.accessioned 2021-06-02T15:31:49Z
dc.date.available 2021-06-02T15:31:49Z
dc.date.issued 2020-11-24
dc.identifier.citation Шинкарук М. В. Обгрунтування доцільності виробництва фруктово-овочевих соків комбінованого складу / М. В. Шинкарук, К. Д. Розинська // Новації в технологоії та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв, Матеріали міжнародної науково-практичної інтернет-конференції 24 листопада 2020. Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного. – 2020. – С. 151–152. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6165
dc.language.iso other ru
dc.publisher Таврійський державний агротехнологічний університет ім. Д. Моторного ru
dc.subject фруктово-овочеві соки ru
dc.subject рецептура ru
dc.subject харчова та біологічна цінність ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва
dc.title Обгрунтування доцільності виробництва фруктово-овочевих соків комбінованого складу ru
dc.title.alternative Substantiation of expediency of production of fruit and vegetable juices of the combined structure ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись