dc.contributor.author |
Ряполова, Ірина |
|
dc.contributor.author |
Верешко, Святослав |
|
dc.date.accessioned |
2021-06-02T12:04:56Z |
|
dc.date.available |
2021-06-02T12:04:56Z |
|
dc.date.issued |
2021-04-30 |
|
dc.identifier.citation |
Ряполова І., Верешко С. Екологічний напрям безпеки харчових консервованих продуктів. Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарствата харчових виробництв: матеріали ІІ-ої Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції. (м. Кривий Ріг, 30 квітня 2021). Прага: Oktan Print s.r.o., 2021. С.211-212. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/6160 |
|
dc.description.abstract |
Різке погіршення екологічної ситуації, пов’язане з антропогенною
діяльністю людини, вплинуло у тому числі і на якісний склад харчових
продуктів, завдяки чому в організм людини надходить велика частина
хімічних і біологічних речовин. Проблеми екологічної безпеки харчових
продуктів, вплив навколишнього середовища на їх якість та проблеми наслідків
їх забруднення, наразі актуальними є практично у всіх країнах та в Україні
зокрема. |
|
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського |
ru |
dc.subject |
екологічна безпека харчових продуктів |
ru |
dc.subject |
м’ясна сировина |
ru |
dc.subject |
залишкова мікрофлора |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
|
dc.title |
Екологічний напрям безпеки харчових консервованих продуктів |
ru |
dc.type |
Article |
ru |