Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ряполова, Ірина | |
dc.contributor.author | Верешко, Святослав | |
dc.date.accessioned | 2021-06-02T12:04:56Z | |
dc.date.available | 2021-06-02T12:04:56Z | |
dc.date.issued | 2021-04-30 | |
dc.identifier.citation | Ряполова І., Верешко С. Екологічний напрям безпеки харчових консервованих продуктів. Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарствата харчових виробництв: матеріали ІІ-ої Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції. (м. Кривий Ріг, 30 квітня 2021). Прага: Oktan Print s.r.o., 2021. С.211-212. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/6160 | |
dc.description.abstract | Різке погіршення екологічної ситуації, пов’язане з антропогенною діяльністю людини, вплинуло у тому числі і на якісний склад харчових продуктів, завдяки чому в організм людини надходить велика частина хімічних і біологічних речовин. Проблеми екологічної безпеки харчових продуктів, вплив навколишнього середовища на їх якість та проблеми наслідків їх забруднення, наразі актуальними є практично у всіх країнах та в Україні зокрема. | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського | ru |
dc.subject | екологічна безпека харчових продуктів | ru |
dc.subject | м’ясна сировина | ru |
dc.subject | залишкова мікрофлора | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | |
dc.title | Екологічний напрям безпеки харчових консервованих продуктів | ru |
dc.type | Article | ru |