Репозиторий Dspace

Екологічний напрям безпеки харчових консервованих продуктів

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Ряполова, Ірина
dc.contributor.author Верешко, Святослав
dc.date.accessioned 2021-06-02T12:04:56Z
dc.date.available 2021-06-02T12:04:56Z
dc.date.issued 2021-04-30
dc.identifier.citation Ряполова І., Верешко С. Екологічний напрям безпеки харчових консервованих продуктів. Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарствата харчових виробництв: матеріали ІІ-ої Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції. (м. Кривий Ріг, 30 квітня 2021). Прага: Oktan Print s.r.o., 2021. С.211-212. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/6160
dc.description.abstract Різке погіршення екологічної ситуації, пов’язане з антропогенною діяльністю людини, вплинуло у тому числі і на якісний склад харчових продуктів, завдяки чому в організм людини надходить велика частина хімічних і біологічних речовин. Проблеми екологічної безпеки харчових продуктів, вплив навколишнього середовища на їх якість та проблеми наслідків їх забруднення, наразі актуальними є практично у всіх країнах та в Україні зокрема.
dc.language.iso other ru
dc.publisher Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського ru
dc.subject екологічна безпека харчових продуктів ru
dc.subject м’ясна сировина ru
dc.subject залишкова мікрофлора ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва
dc.title Екологічний напрям безпеки харчових консервованих продуктів ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись